dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDigitaal café over extra veilig inloggen met DigiD

Digitaal café over extra veilig inloggen met DigiD

Inloggen met een DigiD kan bij steeds meer instanties niet meer met alleen je gebruikersnaam en wachtwoord. Bij websites zoals die van de Belastingdienst en MijnOverheid is een extra beveiligingsmethode verplicht. Tijdens het Digitaal café van februari vertelt een specialist van SeniorWeb meer over hoe je extra veilig kan inloggen met je DigiD.

Het Digitaal café is van 11.15 – 12.45 op zaterdag 24 februari in Bibliotheek Didam. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding over DigiD en inloggen met methodes zoals sms-controle of met de DigiD-app. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Via de bibliotheek kan iedereen gratis online SeniorWeb cursussen volgen over bijvoorbeeld WhatsApp, werken met Excel of Word en foto’s beheren en bewerken. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij deze online cursussen.

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties