Digitaal café over extra veilig inloggen met DigiD

12 Views

Inloggen met een DigiD kan bij steeds meer instanties niet meer met alleen je gebruikersnaam en wachtwoord. Bij websites zoals die van de Belastingdienst en MijnOverheid is een extra beveiligingsmethode verplicht. Tijdens het Digitaal café van februari vertelt een specialist van SeniorWeb hoe je extra veilig kan inloggen met je DigiD.

Het Digitaal café is van 11.15 – 12.45 op zaterdag 11 februari in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 25 februari in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding over DigiD en inloggen met methodes zoals sms-controle of met de DigiD-app. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computer en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij de cursus.

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!