dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDorpsfeest Wehl viert zijn 10.000e bezoeker!

Dorpsfeest Wehl viert zijn 10.000e bezoeker!

2 juni was een bijzondere dag in Wehl! Dorpsfeest Wehl heeft dit jaar zijn 10.000e bezoeker verwelkomd!

Waar een klein dorp groot in kan zijn! Dorpsfeest Wehl, dat inmiddels een vast onderdeel is geworden tussen alle andere Wehlse activiteiten, blijft een evenement dat de harten van de inwoners van Wehl heeft veroverd. “Het is een feest van, voor, èn door de Wehlenaren, en dat blijft zo. Ondanks de groeiende belangstelling van buitenaf, blijven de Wehlse tradities en gezelligheid gekoesterd”, aldus Eugène Alofs (voorzitter van Stichting WEHL).

Het Dorpsfeest Wehl staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer, waarbij jong en oud samenkomen, vaak ook in gezins- of familieverband, om te genieten van muziek, lekker eten en tal van activiteiten. Het programma biedt ‘veur elk wah Waehls’, van kinderactiviteiten tot optredens van lokale bands, natuurlijk de twee drukbezochte feestavonden en als sluitstuk een fraaie, creatieve optocht door Wehl.

“Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen samenkomen om dit feest te vieren,” zegt Eugène Alofs. “Het is daarom een eer om 10.000 bezoekers te mogen verwelkomen. Dit feest is een feest van en voor Wehl, en deze mijlpaal herinnert ons eraan hoe bijzonder het is om samen te komen en te genieten.

“We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van het evenement dit jaar en kijken ernaar uit om volgend jaar weer samen te komen en opnieuw een prachtig feest te vieren. Dorpsfeest Wehl 2025 zal plaatsvinden van 11 t/m 15 juni”.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties