Duiven heeft zijn eigen uitdaging

492 Views

Ook Duiven heeft een ‘Uitdaging’. De Duivense Uitdaging brengt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties binnen de gemeente samen om een bijdrage te leveren aan het oplossen van knelpunten en vraagstukken van verenigingen en stichtingen. De Duivense Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van Menskracht (denkkracht, extra handen), Materialen en Middelen (spullen).

“Elke aanvraag om hulp of ondersteuning vanuit maatschappelijke organisaties leggen we voor aan de matchgroep. Deze bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven. De uitdaging is vervolgens om bedrijven te vinden die daadwerkelijk iets met die vraag kunnen en willen doen. Zo maken we matches”, aldus manager Sylvia Verhaar.

Founders van de Duivense Uitdaging zijn Rabobank de Liemers, gemeente Duiven en het Oranje Fonds. De matchgroep bestaat uit Randstad, Rabobank de Liemers, Liemers Caravans, Visser Duiven, Willems Technisch Adviesbureau, Nickeroche Telecom Services. Het initiatief wordt ondersteund door Notariaat Duiven Westervoort, CCOG, Van der Valk Duiven, Grip Accountants, Jacques Kok Fotografie, Communicatiehuis de Liemers en Willems Technisch Adviesbureau.

uitdaging (2)

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!