zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDuiven heeft zijn eigen uitdaging

Duiven heeft zijn eigen uitdaging

Ook Duiven heeft een ‘Uitdaging’. De Duivense Uitdaging brengt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties binnen de gemeente samen om een bijdrage te leveren aan het oplossen van knelpunten en vraagstukken van verenigingen en stichtingen. De Duivense Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van Menskracht (denkkracht, extra handen), Materialen en Middelen (spullen).

“Elke aanvraag om hulp of ondersteuning vanuit maatschappelijke organisaties leggen we voor aan de matchgroep. Deze bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven. De uitdaging is vervolgens om bedrijven te vinden die daadwerkelijk iets met die vraag kunnen en willen doen. Zo maken we matches”, aldus manager Sylvia Verhaar.

Founders van de Duivense Uitdaging zijn Rabobank de Liemers, gemeente Duiven en het Oranje Fonds. De matchgroep bestaat uit Randstad, Rabobank de Liemers, Liemers Caravans, Visser Duiven, Willems Technisch Adviesbureau, Nickeroche Telecom Services. Het initiatief wordt ondersteund door Notariaat Duiven Westervoort, CCOG, Van der Valk Duiven, Grip Accountants, Jacques Kok Fotografie, Communicatiehuis de Liemers en Willems Technisch Adviesbureau.

uitdaging (2)

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties