dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDuo Delta Scuti geeft twee concerten vol passie

Duo Delta Scuti geeft twee concerten vol passie

Pianist Mateo Viscarra Wilde komt uit Bolivia, cellist Gemma Smit is Nederlands. De twee kwamen elkaar tegen op het Conservatorium in Zwolle. Die ontmoeting was de start van een oprechte vriendschap en een sterke muzikale band. Als Duo Delta Scuti geven ze concerten vol passie. De puurheid van hun muziek is voelbaar en maakt hun samenspel uniek. De oorsprong van hun naam is tegelijk een grote bron van inspiratie: de helder schijnende ster Delta Scuti.

Twee gratis concerten

De Culturele Zondag van Podium Doesburg bestaat op zondag 4 februari uit twee klassieke concerten die worden geprogrammeerd met ArtEZ University of the Arts in Zwolle. De musici zijn gevorderde talenten van de afdeling klassieke muziek van ArtEZ. Concerten duren maximaal 45 minuten en starten om 13.30 uur en om 15.00 uur. De  toegang is gratis. Bezoekers wordt gevraagd om een vrijwillige financiële bijdrage. Tijdens de concerten is geen inloop mogelijk.

Culturele Zondag

Tijdens de Culturele Zondag, elke eerste zondag van de maand, biedt Doesburg een culturele ontdekkingsreis in de historische binnenstad. In theaters, musea, kerken, galeries, ateliers en huiskamers wachten livemuziek, exposities, beeldende kunst en andere culturele verrassingen.

Zondag 4 februari| 13.30 en 15.00 uur | Toegang gratis

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties