woensdag, februari 21, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurErvaar Geluk en Inspiratie op het Happy Body & Mind Event in...

Ervaar Geluk en Inspiratie op het Happy Body & Mind Event in Zevenaar!

Cultuurfabriek in Zevenaar, en we nodigen iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan dit Event vol positiviteit en inspiratie.

Het Happy Body & Mind Event, georganiseerd door Liek Peters, Belinda Rebers, Talia van Essen en Moniek Bottenberg, ontstond uit de wens om ons steentje bij te dragen aan het geluk van de inwoners van de gemeente Zevenaar en omstreken. Wel 650 bezoekers hebben uiteindelijk de eerste editie van dit event in 2020 bezocht.

Het Event wordt gehouden In de Turmac Cultuurfabriek en daar zullen 40 geluksbrengers aanwezig zijn om gratis minisessies, workshops, lezingen, yoga- en meditatielessen en creatieve workshops te verzorgen voor eenieder die zichzelf geluk gunt. Inschrijven voor de lessen, workshops en lezingen kan op de dag zelf, vol is vol. Filmhuis Zevenaar vertoont ’s middags passende films.

We zijn supertrots dat we de gerenommeerde schrijver en geluksonderzoeker Leo Bormans op deze dag mogen verwelkomen voor een inspirerende lezing over geluk. En ook kun je deze dag deelnemen aan het Grote Intuïtie Experiment, geleid door intuïtie-coach en schrijver Luc van Esch. Een overzicht van het gehele programma is te vinden op www.onemomentaday.nl/happybodymindevent/ en op Facebook en Instagram.

“Na het succes van 2020, kijken we uit naar het creëren van opnieuw een mooie dag vol geluk en liefde”, zeggen de organisatoren van het Event. Toegang tot het Event is gratis, er wordt alleen een kleine bijdrage gevraagd voor enkele activiteiten.

Kom langs op 28 januari 2024 tussen 10 en 17 uur en ontdek hoe het Happy Body & Mind Event jouw dag kan verrijken met positieve energie en gelukservaringen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Kunstwerk! en Filmhuis Zevenaar.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties