vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioOndernemenFilmhuis Zevenaar op herhaling

Filmhuis Zevenaar op herhaling

Filmhuis Zevenaar

‘Bloed Zweet &Tranen’ is de eerste bioscoopfilm over het bewogen leven van icoon en volkszanger André Hazes. We zien de drie belangrijke fases in Hazes’ leven: zijn jeugd in de jaren zestig, zijn doorbraak als zanger in de jaren tachtig en het jaar 2000: zijn laatste levensjaar. Een innemend en oprecht maar ook tragikomisch verhaal over zijn leven. Vanaf vrijdag 14 augustus 14.30 uur.

De Franse komedie ‘Bon dieu!’ speelt met vooroordelen. Claude, vader van vier dochters, welgesteld, trouw aan het republikeinse gedachtegoed en katholiek, vraagt zich af wat hij aan moet met al die bijzondere partners van zijn dochters? De een is Joods, de ander Islamitisch, en dan ook nog een Chinees! Hij heeft al zijn hoop op zijn laatste dochter gevestigd! Vanaf vrijdag 20.15 uur.

In ‘Still Alice’ is een jonge vrouw bij het joggen de weg kwijt. Als hoogleraar heeft ze haar hele leven op haar brein kunnen vertrouwen, maar bij het vieren van haar vijftigste verjaardag merkt Alice ook dat ze niet op bepaalde woorden kan komen. Ze heeft Alzheimer. Vanaf donderdag 13 augustus 14.30 uur.

KidsFilm: Bo wordt ontvoerd. Zijn rijke leven staat op z’n kop. Tussen Bo en zijn ontvoerder Fred ontstaat een bijzondere band. De klunzige ontvoerder Fred is eigenlijk best gezellig. Bo ziet in hem de vader die hij mist en leert gaandeweg voor zichzelf op te komen. Kidnep (zie foto).

Vanaf donderdag 17 augustus 14.30 uur.

Met een volle stempelkaart gratis naar een Filmhuis-film. De zomeractie 5-halen, 4 betalen loopt tot en met augustus. De gratis entreekaart is in september nog geldig met uitzondering van KidsFilms. Deze week weer drie bijzondere films om uit te kiezen.

Volledige informatie www.filmhuiszevenaar.nl of tel. nr. 0316-344250.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties