Genieten van een fantastische vakantie bij vakantiegastgezinnen!

78 Views

De kinderen uit Katowice, Polen, die op uitnodiging van Pax Kinderhulp Duiven-Westervoort e.o. van 26 juni tot 15 juli bij gastgezinnen verblijven, genieten met volle teugen van hun vakantie.

Inmiddels zit de helft van hun vakantie er al weer op. Sponsoren maakten het mogelijk dat de kinderen konden genieten van diverse activiteiten, zoals een beeldje maken van klei, tennisles bij Tenniscentre Duiven, een uurtje zwemmen bij Aerofitt, eten bij Klein Zakopane in Giesbeek, zelf koken bij de Groene Schuur, met z’n allen naar de kerk. Maar ook de gastgezinnen zorgen voor heel bijzondere ervaringen. Want wie krijgt nou de kans om aanwezig te zijn bij het ringen van uiltjes, een doopviering meemaken, in een zijspan van een motor zitten, een sportschool bezoeken, een spel uitzoeken bij De Speelstoet, of helemaal op de fiets naar kasteel Doornenburg?

Voor de komende dagen staan nog op de planning Burger’s Zoo, een middag sporten in de Saturnussporthal, met het hele gastgezin naar Kalkar en wat dacht je van het bezoek aan de brandweer Duiven? Ieder jaar weer een spektakel. Wij hopen op heel mooi weer, want anders is het water wel heel erg koud.

Al deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door de sponsoren, de communicantjes van Groessen, Loo, Duiven en Westervoort, maar ook de gastgezinnen. Zelfs Jumbo Duiven sponsort iedere ochtend brood, vleeswaren, kaas en melk.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!