Genomineerden voor de Hens van der Wal vrijwilligersprijs 2016 bekend

186 Views

De jury van de Hens van der Wal-vrijwilligersprijs heeft vijf inwoners/groepen van Doesburg genomineerd die in aanmerking komen voor de jaarlijkse vrijwilligersprijs. De genomineerden voor de ‘Hens van der Wal vrijwilligersprijs’- 2016 zijn:

• Berlinda Stijntjes –Weenk. Zij verricht vrijwilligerswerk voor Maartenshof, het Epilepsiefonds, de Avondvierdaagse en de Kadedagen.

• Rob Kamerbeek. Vrijwilliger voor de Gasthuiskerk en Hessengracht.

• Robin de Winkel. Hij is actief voor de Buurtacademie, Doesburg & Oranje, DBB, 0313, Huttendorp, 4/5 mei comité, Manifestgroep ‘Liefde is sterker dan haat’ en Soosiaal.

• De groep ‘Verkeersregelaars Doesburg’.

• De groep ‘Vrijwillige ouderenadviseurs’.

De gemeente Doesburg heeft dit jaar een record aantal aanmeldingen ontvangen voor de ‘Hens van der Wal’ vrijwilligersprijs. Maar liefst 36 aanmeldingen voor 22 organisaties, verenigingen en personen zijn ontvangen. Dat maakt duidelijk hoe actief inwoners in de weer zijn voor de Doesburgse samenleving. De jury heeft er een zware taak aan gehad om uit deze voordrachten vijf genomineerden te selecteren, want in principe verdient iedere vrijwilliger een prijs Alle genomineerden zijn vorige week “overvallen” door wethouder Peter Bollen en hij heeft hen laten weten dat ze genomineerd zijn voor de Hens van der Wal vrijwilligersprijs 2016. De winnaar van het jaar 2016 wordt op de feestelijke bijeenkomst in de Gasthuiskerk op 14 december bekend gemaakt. Alle mensen die zijn voorgedrag voor de vrijwilligersprijs zijn daarbij uitgenodigd en zullen dan ook in het zonnetje worden gezet.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!