vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgGenomineerden voor de Hens van der Wal vrijwilligersprijs 2016 bekend

Genomineerden voor de Hens van der Wal vrijwilligersprijs 2016 bekend

De jury van de Hens van der Wal-vrijwilligersprijs heeft vijf inwoners/groepen van Doesburg genomineerd die in aanmerking komen voor de jaarlijkse vrijwilligersprijs. De genomineerden voor de ‘Hens van der Wal vrijwilligersprijs’- 2016 zijn:

• Berlinda Stijntjes –Weenk. Zij verricht vrijwilligerswerk voor Maartenshof, het Epilepsiefonds, de Avondvierdaagse en de Kadedagen.

• Rob Kamerbeek. Vrijwilliger voor de Gasthuiskerk en Hessengracht.

• Robin de Winkel. Hij is actief voor de Buurtacademie, Doesburg & Oranje, DBB, 0313, Huttendorp, 4/5 mei comité, Manifestgroep ‘Liefde is sterker dan haat’ en Soosiaal.

• De groep ‘Verkeersregelaars Doesburg’.

• De groep ‘Vrijwillige ouderenadviseurs’.

De gemeente Doesburg heeft dit jaar een record aantal aanmeldingen ontvangen voor de ‘Hens van der Wal’ vrijwilligersprijs. Maar liefst 36 aanmeldingen voor 22 organisaties, verenigingen en personen zijn ontvangen. Dat maakt duidelijk hoe actief inwoners in de weer zijn voor de Doesburgse samenleving. De jury heeft er een zware taak aan gehad om uit deze voordrachten vijf genomineerden te selecteren, want in principe verdient iedere vrijwilliger een prijs Alle genomineerden zijn vorige week “overvallen” door wethouder Peter Bollen en hij heeft hen laten weten dat ze genomineerd zijn voor de Hens van der Wal vrijwilligersprijs 2016. De winnaar van het jaar 2016 wordt op de feestelijke bijeenkomst in de Gasthuiskerk op 14 december bekend gemaakt. Alle mensen die zijn voorgedrag voor de vrijwilligersprijs zijn daarbij uitgenodigd en zullen dan ook in het zonnetje worden gezet.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties