zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioGevarieerd programma Open Dag Zevenaars gemeentehuis

Gevarieerd programma Open Dag Zevenaars gemeentehuis

De medewerkers van de gemeente Zevenaar werken inmiddels al enkele maanden met plezier in het nieuwe gemeentehuis. Nu de verhuizing al even achter de rug is en de laatste puntjes op de i zijn gezet, kunnen onze inwoners en andere geïnteresseerden dit bijzondere resultaat komen bekijken. Op zaterdag 28 mei vindt er van 11.00 tot 16.00 uur een open dag plaats in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27.

Tijdens deze bijzondere dag verzorgen diverse Zevenaarse verenigingen en stichtingen tussen 11.00 en 16.00 uur verrassende en gevarieerde optredens tijdens het Zevenaars Open Podium.

Rondleiding door het hele pand
Naast het cultuurprogramma kunnen bezoekers ook op ontdekkingstocht door het nieuwe pand. Zo kan men op (kunst)rondleiding door het gehele pand, kan de kluis en politieke leeskamer bezocht worden en organiseren diverse partijen allerlei workshops. Voor de kinderen is er een speciale puzzelspeurtocht door het pand uitgezet, waar een leuke prijs mee gewonnen kan worden.

Tot ziens op de open dag
Het bestuur hoopt dat veel inwoners van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken met dit unieke stukje industrieel erfgoed. Tijdens de open dag op 28 mei is iedereen van
harte welkom; aanmelden is niet nodig.

Foto: Jan de Vries

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties