maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioGezamenlijke open middag Zonnekinderen en Het Musiater

Gezamenlijke open middag Zonnekinderen en Het Musiater

Ben jij altijd aan het dansen? Is muziek maken een van jouw grootste passies? Vind je het geweldig om op het podium te staan? Kom dan zaterdag 24 september kennis maken met de leukste en hipste activiteiten die je na schooltijd kunt doen. De open middag wordt voor de derde keer georganiseerd door Kinderopvang Zonnekinderen en Kunstwerk! Het Musiater.

Dit jaar kun je deelnemen aan verschillende workshops en er zijn optredens van de Popband en Zonnekinderen Academy. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een muziekinstrument uitproberen, want de muziekdocenten zijn ook aanwezig! Je kunt worden geschminkt, is er een knutselhoek en limonade en ijs is gratis te verkrijgen.
Deze feestelijke Open Dag zal van 12.30 uur tot 15.30 uur plaatsvinden in Kunstwerk! Het Musiater te Zevenaar. Kijk voor meer informatie op: www.hetmusiater.nl of www.zonnekinderen.nl .

Roodkapje De Musical
Het sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke Oma, zal vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen. De rol van Roodkapje wordt tijdens deze musical op woensdag 21 september gespeeld door Maud Mulder. Een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en swingende meezing liedjes. Kom verkleed en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Uitgebreide Meet & Greet na afloop!

Aanvang twee voorstellingen: 13.30 uur en 16.15 uur

Vakantiesluiting
Gedurende de zomerperiode is Kunstwerk! Het Musiater gesloten van 28 juli tot 5 september.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties