vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenGrote belangstelling voor Groessense carnavalsoptocht

Grote belangstelling voor Groessense carnavalsoptocht

De Optochtcommissie van Carnavalsvereniging De Deurdreiers heeft al ruim vijftig eenheden die zich hebben ingeschreven voor de optocht. Daarvan zijn maar liefst 23 wagens. In totaal betekent dit dat er zo’n 750 mensen aan de optocht deelnemen.

Het complete programma van CV De Deurdreiers in Groessen:

Vrijdag 5 februari: 09.11 uur Carnaval op de Joannesschool met Jeugdprins Nick Geurts en prinses Amy Verweijen. Om 21.00 uur Carnavalsfeest in Jongerensoos Rinoceros.

Zaterdag 6 februari, Zondag 7 februari, Maandag 8 februari: Vanaf 20.00 uur gekostumeerd carnaval in Feestburcht Gieling met muziek van ‘AMP’, voorheen ‘VIBE’. (zaterdag is geheel uitverkocht, zondag en maandag is entree € 12,50 resp. € 10,00)

Zondag 7 februari: 12.00 start van de grote optocht door de straten van Groessen met aansluitend de Sleuteloverdracht door burgemeester Rik de Lange en de proclamatie door Prins André de 1e en Adjudant Carlo Boss. Daarna feest in de Feestburcht, waartoe men met een vrije gift aan de narren al toegang heeft.

Maandag 8 februari: Vanaf 10.30 het Früschoppen in Café Gieling met eieren bakken, draaien aan het Rad en muziek van ‘Vision’. In de zaal is vanaf 10.30 uur het Kindercarnaval, een gezellig feestje voor de kleintjes.

Dinsdag 9 februari: Vanaf 15.00 uur in Feestburcht Gieling carnavalsfeest met de Senioren Sociëteit Groessen.

Zaterdag 5 maart: Vanaf 20.30 uur filmavond in Café Gieling van de optocht en de voorbereidingen voor o.a. degenen die met de optocht meededen en er zelf weinig van meekregen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties