zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioGrote  belangstelling voor nieuwbouw naast Het Musiater

Grote  belangstelling voor nieuwbouw naast Het Musiater

De speciale informatiebijeenkomst over de nieuwbouw aan de Bommersheufsestraat in Zevenaar heeft veel belangstellenden naar Het Musiater getrokken. De aanwezigen werden geïnformeerd over de plannen om een nieuw appartementengebouw te ontwikkelen met negen ruime woningen en een luxe penthouse. Zegers Bouw is de ontwikkelaar en bouwer van het project dat de naam ‘Sevenaer State’ gaat dragen.

Tijdens de informatieavond op woensdag 28 oktober leverde de eerste schetsen van het project veel positieve reacties op, enkele aandachtspunten daargelaten. De gemeente Zevenaar heeft inmiddels aangegeven mee te willen werken aan de plannen en heeft de procedure opgestart om het bestemmingsplan te wijzigen.
De nieuwbouw moet verrijzen rechts naast Het Musiater, waar nu nog parkeerplaatsen zijn. De appartementen zijn ruim van opzet en variëren in oppervlak van 100m2 tot 160m2. Uniek bij dit project is dat kopers zelf de ligging van hun buitenruimte kunnen bepalen. Parkeren kan op eigen terrein. “We verwachten dat het bestemmingsplan in de zomer van 2016 is gewijzigd”, vertelt ontwikkelaar Kevin Bijsterbosch van Zegers Bouw. “Rond die tijd hopen we ook de omgevingsvergunning te ontvangen.”

Het is de bedoeling om begin 2016 te beginnen met de verkoop van de appartementen. Kevin Bijsterbosch: “De uitstraling en indeling van de nieuwbouw wordt op een moderne wijze benaderd. Dat betekent dat kopers veel vrijheid en inspraak krijgen om hun appartement naar eigen inzichten te realiseren.”
Gezien de unieke locatie, het geringe aanbod en de inspraakmogelijkheden kunnen belangstellenden zich nu al melden via de website www.sevenaerstate.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties