Grote vraag naar plaatsbewijzen voor de Pronkzitting in Groessen

88 Views

De belangstelling voor de drie pronkzittingavonden (16, 17, 18 januari) van carnavalsvereniging De Deurdreiers in Groessen is groot. Er zijn alleen nog kaartjes voor de zondagavond 17 januari.

In Groessen worden dezer dagen volop buuts en sketches geoefend. Afgelopen zondag vond de voorverkoop plaats. Al vroeg stonden mensen bij Zaal Gieling voor de deur. Binnen een uur waren de kaarten voor zaterdag geheel uitverkocht. Voor zondagavond zijn nog  kaarten te koop (bestellen via pronk@deurdreiers.nl of telefonisch bij Carla Hakvoort 0316-262729 / 06-25431032).

Onder leiding van Bertus Ebbers, de voorzitter van de commissie pronkzitting, staat er weer een mooi programma op de planken boordevol verrassende optredens van Groessens talent. Prins André (Boss) de 1e en zijn zoon Adjudant Carlo zwaaien er de scepter met hun leus ‘Zonder gezeur knallen wi-j de carnaval deur’.

Op vrijdagavond 15 januari is de Try-out, waarbij de leden van de Senioren Sociëteit Groessen en de schoolverlaters van de Joannesschool zijn uitgenodigd.

Foto: Eddy de Wild

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!