donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioJAZO actief in energievoorziening elektrisch vervoer

JAZO actief in energievoorziening elektrisch vervoer

JAZO Group BV uit Zevenaar heeft een belangrijk aandeel verworven in Chargepoint Europe BV. Chargepoint is actief in de infrastructuur van ‘slimme’ oplaadvoorzieningen en staat aan de basis van diverse innovaties. Hiermee verlegt JAZO haar grenzen met laadvoorzieningen voor elektrische auto’s,

Chargepoint Europa BV is bekend van haar assortiment slimme laadzuilen en wallboxen. Deze producten worden gecombineerd met een uitgebreide kennis op het gebied van productietechnologie, onderhoud en montage. De ontwikkeling van de oplaadinfrastructuur voor elektrisch vervoer, zorgt voor een snellere vergroening van de mobiliteit. Met als gevolg dat er door Chargepoint Europe steeds weer nieuwe businessmodellen worden bedacht.
Om de basis van deze ontwikkelingen te versterken is JAZO Group als nieuwe aandeelhouder toegetreden tot Chargepoint Europe BV.
Met de samenwerking breidt JAZO Zevenaar haar activiteiten verder uit. Naast bekende specialismen zoals toegang, ventilatie en afscherming van hoogspanningsruimten, richt JAZO zich voortaan ook op de ‘energieconsument’.
“De groeiende markt van elektrisch vervoer vraagt om veiligheid, kwaliteit en duurzame oplossingen”, zegt directeur Axel Jansen van JAZO. “De samenwerking met Chargepoint past in de onze visie en sluit aan bij onze groeiambities. Daarnaast lopen de contacten met de netbeheerders nu al vanuit beide organisaties en zorgen ze daardoor voor synergie.”
Directeur Hans Loohuis van Chargepoint is blij met de samenwerking met JAZO. “We werken al langer uitstekend samen, dus JAZO is een logische partij om onze basis te versterken.”

FOTO
Op de foto vanaf links Frank Meijer (JAZO), Robert-Jan Brouwer (Chargepoint), Hans Loohuis (Chargepoint) en Axel Jansen (JAZO).

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties