dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioJongeren ronden mini duikcursus succesvol af

Jongeren ronden mini duikcursus succesvol af

Een mini cursus duiken, aangeboden door duikteam Sub Aqua Libera (SAL) en jongerenwerk Rijnwaarden, heeft veel jongeren een certificaat opgeleverd.

De duikcursus werd gehouden op 4 juni.  Via jongerencentra de Sfinx en de Piramide kregen de kinderen kans om zich aan te melden voor een gratis mini cursus waarin zij in drie lessen bijvoorbeeld leerden snorkelen, duiken met een persluchtset, buddybreathen en maskers klaren. “Het jongerenwerk organiseert veel leuke activiteiten en we zijn blij dat wij daar deel van uit maken”, zegt Angela Bergsma, bestuurslid en trainer bij duikteam SAL over de samenwerking. “Op deze manier krijgen grote groepen jongeren de kans om eens een totaal andere sport uit te proberen. Als meer verenigingen deze goede samenwerking opzoeken, zou dat de sportmogelijkheden voor jongeren in onze gemeente ontzettend verbeteren.”

Wegens groot succes is er meteen een tweede cursus gestart. Voor de jongeren die te laat waren om zich voor een van deze cursussen in te schrijven, start er in het najaar nog een derde mini cursus. Via de Facebookpagina van het jongerenwerk volgt hier informatie over.  Het is ook mogelijk om zelf een afspraak te maken voor een introductieduik door te mailen naar introductieduik@subaqualibera.nl. Duikteam SAL biedt speciale jeugdlessen voor jongeren vanaf 10 jaar en duikcursussen voor beginners en gevorderden van af 14 jaar. Meer informatie over duiklessen of over de mogelijkheid om een ‘super cool’ duik kinderfeestje te geven vind je op www.subaqualibera.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties