zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenKapsalon Theater ook in Doesburg

Kapsalon Theater ook in Doesburg

Op woensdag 19 januari wordt Podium Doesburg omgetoverd tot een kapsalon, waarin artiesten uit Doesburg en omgeving bezoekers een geweldige middag bezorgen!

Kapsalon Theater is een initiatief van Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries, een ludieke actie waarbij je naar andermans knipbeurt kan kijken én je tegelijkertijd getrakteerd wordt op geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor een kappersafspraak kan worden gemaakt.

In de kapsalon treden onder andere trompettist Eric Vloeimans, gitarist en zanger Eddy Berentsen en zangeres Esther ter Steeg op, omdat zij dat in het theater niet mogen. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer artiesten. De eerste kapper die zich heeft aangemeld is Sellie’s Hair Salon uit Doesburg. Alles gebeurt binnen de toegestane maatregelen die ook in de kapsalons gelden: toegang op vertoon van een QR-code, op anderhalve meter en mét mondkapjes. Met deze ludieke actie vraagt Podium Doesburg aandacht voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen én laten we zien dat dit op een veilige manier kan.

Wil je ook naar Kapsalon Theater, wil je muzikaal geknipt worden of wachten op een knipbeurt, reserveer dan vanaf dinsdag 18 januari een gratis stoel in de wachtruimte van onze kapsalon!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties