vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgKiwanis de Liemers Golfdag brengt 9.000 euro op voor goede doelen

Kiwanis de Liemers Golfdag brengt 9.000 euro op voor goede doelen

Kiwanis Club de Liemers-Zevenaar heeft tijdens de tiende editie van het Kiwanis golftoernooi een bedrag van 9.000 euro bij elkaar gespeeld ten behoeve van het Hospice te Zevenaar en Stichting Kinderdroomwens. Op Golf- en businessclub De Scherpenberg te Lieren kwamen ruim 110 golfliefhebbers in actie voor dit goede doel.

Kiwanis de Liemers

Elk jaar organiseert Kiwanis Club de Liemers een golftoernooi om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar werd een mooi bedrag bij elkaar gespeeld voor het Braamhuis te Zevenaar. Dit jaar waren de opbrengsten bedoeld voor Het Hospice de Hazelaar te Zevenaar, die het geld nodig heeft voor de aanschaf van een aantal erg noodzakelijk medische apparaten die het leed van hun patiënten verzachten. Het tweede doel is stichting Kinderdroomwens uit Oosterhout. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een ernstig trauma. Bijvoorbeeld door verlies van een broertje of zusje, een langdurige, ernstige ziekte, misbruik of mishandeling.

Ongeveer 95 golfers en 15 deelnemers aan de golfclinic hadden zich aangemeld. Het werd in alle opzichten een geweldige golfdag. Vele sponsors uit de regio hebben dit evenement mogelijk gemaakt. Hoofdsponsors van dit evenement waren de in Zevenaar gevestigde bedrijven: Spikker Specials, Kinkelder en Rabobank de Liemers. Hollarts Kunststoffen uit Didam was de hoofdafnemer als het gaat om het aantal spelers met ruim 20 deelnemers. Kiwanis Club de Liemers dankt ook alle andere sponsors, deelnemers en betrokkenen die dit toernooi tot een groot succes hebben gemaakt.

Direct na de prijsuitreiking, werden twee cheques, ieder ter waarde van 4.500 euro, overhandigd aan afgevaardigden van Liemerije en Stichting Kinderdroomwens. “Met deze cheque kunnen we kinderen, die te kampen hebben met een ernstig trauma, dit even laten vergeten.”, sprak Monique Hogenboom van Stichting KinderDroomWens de deelnemers toe.

Op de foto vanaf links op de voorgrond afvaardiging Kinderdroomwens en Liemerije, achtergrond Kiwanis leden Gysbert Wind, Gerard van Helsdingen, Dick Reuling en Marco van den Berg. Foto: Fotic

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties