maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeMontferlandKroamschudd’n in de Mariakerk

Kroamschudd’n in de Mariakerk

Samen met Joop Boxstart en John te Dorsthorst zorgt Muziekvereniging De Club op 10 december voor een avond vol humor en muziek! Joop Boxstart vangt het leven in een lied. Gebeurtenissen van alledag en levensvragen bezingt hij in het Liemers dialect. Tijdens het ‘Kroamschudd’n in de Mariakerk praat en zingt Joop op zijn bekende humoristische wijze een bijzonder kerstconcert aan elkaar. John te Dorsthorst is een oude bekende van De Club. Zij traden al eerder met hem op en zijn groot fan van zijn kenmerkende, wat hese stemgeluid. En wat zal het publiek verrast zijn als hij Driving Home for Christmas gaat zingen! De Club speelt die avond kerstmuziek. Stemmige muziek en overbekende kerstliedjes, waardoor u vast in kerstsfeer komt. Joop Boxstart heeft prachtige beelden bij de muziek gezocht, zodat het echt een ‘multimediale muzikale experience wordt’, maar dan wel in Liemers dialect.

Kerststol te koop!

De lekkerste kerststol koopt u op 10 december voor maar € 5,-. Kwaliteit gegarandeerd, want Kampioensbakker Paul Berntsen heeft ze weer bruin gebakken voor u! Vers mee naar huis, maar zeker tot en met de kerstdagen te bewaren! Vergeet dus niet om een briefje van € 5,- mee te nemen als u komt Kroamschudd’n in de Mariakerk!

Wilt u bij deze avond vol humor en muziek zijn? Bestel dan snel kaarten op www.declub.org. Voor € 10,- bent u erbij! De avond begint op 10 december om 20.00 uur in de Mariakerk in Didam. De kerk gaat om 19.15 uur open.

Foto: Theo Kock

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties