zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenLaat je hobby zien op de Didamse Kerstmarkt

Laat je hobby zien op de Didamse Kerstmarkt

De kerstmarkt in Didam is dit jaar op vrijdagavond 16 december. Op deze donkere decemberavond straalt het centrum een gezellige kerstsfeer uit. Om 16.00 uur zal het centrum in Didam worden afgezet voor verkeer en om 17.00 uur opent de kerstmarkt met een lampionnenoptocht door de winkelstraten, speciaal voor kinderen. De winkels zijn natuurlijk wel de hele dag geopend.

Leuke hobby?

De Didamse winkeliers heten bezoekers aan de kerstmarkt welkom met verschillende leuke aanbiedingen en acties. Voor de winkeldeuren staan zo’n 50 kramen die op allerlei manieren worden gevuld. Winkeliers zullen zelf producten voor een gezellige kerst verkopen en deze kramen worden afgewisseld met kramen waar hobbyisten meer van hun hobby laten zien en waar u ook bijzondere handgemaakte artikelen kunt kopen. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar… Wilt u de bezoekers van de kerstmarkt uw hobby laten zien? Neem dan contact op via info@gastvrijdidam.nl of door op Facebook Kerstmarkt Didam een bericht te sturen.

Op verschillende plaatsen is live muziek en met springkussens en een draaimolen wordt ook aan de kinderen gedacht. Natuurlijk is de Levende Kerststal er weer. Dit jaar zullen er bezoekers uit de tijd van Dickens rondlopen. En dan is er altijd de kans om de Kerstman zelf tegen te komen.

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten. De komende weken wordt steeds meer nieuws over de kerstmarkt gedeeld.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties