Liemers Harmonie Duiven geeft concert in voorbereiding op concours

204 Views

Het harmonieorkest van Liemers Harmonie Duiven geeft op zondag 13 november een try-outconcert in ‘t Muziekhuus aan de Visserlaan. Het concert is onderdeel van de voorbereidingen van het orkest op de deelname aan een concours in Zutphen.

De harmonie reist op 27 november af naar Zutphen waar het wordt beoordeeld door een vakkundige jury. De deelname aan dit concours is een uitdaging voor het hele orkest en stimuleert de muzikanten het beste uit zichzelf te halen. De leden van Liemers Harmonie Duiven doen er alles aan om eind van de maand een mooi resultaat neer te zetten in de Hanzehof in Zutphen.

Ter voorbereiding is er een weekend gerepeteerd met begeleiding van verschillende docenten. Tijdens het try-outconcert laten de muzikanten aan het Duivense publiek horen waar ze de afgelopen tijd op hebben geoefend. Het concert is meteen een goede oefening voor de muzikanten om de muziek voor een publiek te spelen.

Het try-outconcert vindt plaats op zondag 13 november in ‘t Muziekhuus aan de Visserlaan 39 in Duiven. Belangstellenden zijn welkom om het concert bij te wonen vanaf 11.30 uur. De toegang is gratis. Ook de slagwerkers van Liemers Harmonie Duiven laten tijdens het concert van zich horen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!