vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLevenMet de kids naar het Filmhuis Zevenaar

Met de kids naar het Filmhuis Zevenaar

Kinderfilm Filmhuis Zevenaar

Cathy heeft voor haar 10e verjaardag een eendenei cadeau gekregen. Het piepkuiken ziet haar vriendin Margaux als haar moeder. Maar zij kan niet voor het kuiken zorgen. Ze zit gekluisterd aan een rolstoel. Stiekem gaan Cathy en Margaux op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. De avontuurlijke tocht vol hindernissen stelt de vriendschap van de twee meisjes op de proef. De ongeruste ouders waarschuwen de politie. Maar de meisjes kunnen pas naar huis als het eendje veilig is. KidsFilm: Piepkuikens, vanaf donderdag 23 juli.

‘Far from the madding crowd’ gaat over de mooie en eigenzinnige Bathsheba. Ze heeft drie totaal verschillende mannen in haar leven: Gabriel Oak, een schapenhouder die gefascineerd is door haar halsstarrigheid; Frank Troy, een knappe en roekeloze sergeant; en William Boldwood, een rijke, oudere vrijgezel. Dit tijdloze verhaal over keuzes en passies laat zien hoe je door veerkracht en volharding tegenslag overwint. Naar de literaire klassieker van Thomas Hardy. Vanaf donderdag 23 juli.

‘Woman in gold’ is een geschilderd portret. De film gaat over kunstroof. Wanneer hij voor de nazi’s moet vluchten, raakt Maria’s oom vijf schilderijen kwijt, waaronder een Klimt. Gustav Klimt is bekend om het gebruik van goud in zijn schilderijen. Nog in de oorlog komen de kunstwerken in Oostenrijkse handen. Samen met de jonge advocaat Randol vecht Maria de overheid aan. Het schilderij gaat uiteindelijk in 2006 voor een recordprijs van de hand. Vanaf vrijdag 24 juli.

Volledige informatie www.filmhuiszevenaar.nl of tel. nr. 0316-344250.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties