Michel Buiting verlengt contract als hoofdtrainer Sportclub Groessen

183 Views

Michel Buiting heeft zijn contract als hoofdtrainer van Sportclub Groessen met een seizoen verlengd. De 49-jarige Groessenaar is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen bij de derdeklasser.

Onder leiding van Michel Buiting zette Sportclub Groessen de afgelopen jaren grote stappen. Na het kampioenschap in de vierde klasse D komt Sportclub Groessen dit seizoen uit in de derde klasse C, waar de ploeg een voortvarende start kent. “Ik zie nog steeds veel uitdagingen bij Sportclub Groessen”, zo legt Michel Buiting zijn besluit uit om er een vierde seizoen aan vast te knopen. “De samenwerking binnen de vereniging verloopt prima en het is volgens mij mogelijk om met deze groep volgende stappen te zetten. Onze ambitie voor dit seizoen is handhaving. Dat is absoluut mogelijk. Ons volgende doel is stappen te maken in technisch, tactisch en organisatorisch opzicht, zodat we uitgroeien tot een degelijke derdeklasser.”

Frans Goris, lid van het voetbalbestuur van Sportclub Groessen is blij met de contractverlenging. “Michel heeft een duidelijke voetbalvisie. Hij weet jeugdspelers goed in te passen en is betrokken bij de hele vereniging. We zijn blij dat we ook volgend seizoen met hem mogen samenwerken.”

Foto: Sjoerd Geurts

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!