woensdag, februari 21, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgMimi Verhaaff nieuwe kinderburgemeester van Doesburg

Mimi Verhaaff nieuwe kinderburgemeester van Doesburg

Mimi Verhaaff is de nieuwe kinderburgemeester van Doesburg. Zij werd vandaag gekozen uit 4 sollicitanten. Mimi zal burgemeester Loes van der Meijs van de Laar ondersteunen bij officiële gelegenheden en regelmatig met haar overleggen om de belangen van Doesburgse kinderen en jongen in Doesburg te behartigen. Op 25 april wordt Mimi Verhaaff tijdens de raadsvergadering officieel beëdigd.

Mimi Verhaaff is de vijfde kinderburgemeester van de gemeente Doesburg. Burgemeester Loes van der Meijs van de Laar: “Als gemeente willen we luisteren naar onze inwoners en zeker ook
naar onze kinderen en jongeren. De kinderburgemeester denkt met ons mee en levert ideeën aan. Dat is voor ons zeer waardevol.”

Sollicitatieprocedure
Aan de beëindiging van de nieuwe kinderburgemeester van Doesburg ging een sollicitatieprocedure vooraf. Kinderen konden zich opgeven via een aanmeldformulier. Tijdens een gezamenlijk sollicitatiegesprek kregen zij de kans om in de vorm van een pitch zichzelf voor te stellen. Daarna kozen de burgemeester en twee raadsleden van Doesburg Mimi Verhaaff als kinderburgemeester van Doesburg.

Beëdiging tijdens gemeenteraadsvergadering
De kinderburgemeester is een officiële functie binnen de gemeente. Daarom wordt Mimi Verhaaff officieel beëdigd tijdens de raadsvergadering op 25 april. Daar krijgt Mimi de kinderketen aangeboden die is versierd met kindertekeningen van kinderen uit Doesburg.

Op de foto ziet u v.l.n.r. burgemeester Loes van der Meijs van de Laar, Mimi Verhaaff en Olle Sekhuis. De foto is gemaakt door stadsfotografe Lindy Balduk

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties