Muzikaal talent op open podium Liemers College

324 Views

 

Gezien: Open Podium examenklassen muziek havo 4 en havo 5

Waar: Liemers College Heerenmäten, Reijermanzaal

Wanneer: woensdagavond 30 november 2016

Het Liemers College heeft een reputatie hoog te houden wanneer het gaat om muziek en theater. Er is een mooie traditie ontstaan van schooltoneel, muziekavonden en uitvoeringen. Om de examenklassen muziek podiumervaring te laten opdoen, zijn er een aantal keer per jaar Open Podium avonden.

Woensdagavond 30 november was het de beurt aan de muziekklassen van havo 4 en havo 5. Voor havo 5 was het podium al wat vertrouwder, zij deden vorig jaar ook al mee. Voor havo 4 was het de eerste keer, en dat zij voor hun optredens ook een beoordeling krijgen die deels meetelt voor het eindexamencijfer muziek maakte het extra spannend!

De avond bestond uit 2 delen met een korte pauze, waarin het publiek verrast werd met maar liefst 19 optredens. Alle liedjes zijn door de leerlingen zelf uitgekozen en na maanden repeteren in de oefenlokalen mochten ze dan eindelijk op het grote podium het eindresultaat laten zien en horen voor een enthousiast publiek.

Hoewel de zenuwen sommigen soms wat parten speelden, klonk het allemaal fantastisch. Het is en blijft heerlijk om jonge mensen zo gepassioneerd bezig te zien met muziek maken. Op naar het volgende Open Podium!

In bijgevoegd filmpje een van de optredens, de hele avond is binnenkort te zien op de YouTube pagina van het Liemers College.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!