zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurVolop mooie voorstellingen in Kunstwerk! Het Musiater

Volop mooie voorstellingen in Kunstwerk! Het Musiater

Leonie Meijer

Naked

In deze tweede theatertour ‘Naked’ laat Meijer zien hoe haar muzikale pad leidde tot het ontstaan van ‘The Naked Sessions’, haar derde album. Uiteraard zal ze haar bekende liedjes spelen, maar zeker ook nieuwe en verrassende songs, met zelfs een onverwacht uitstapje naar het Italiaans.

Begeleid door twee muzikanten neemt Leonie Meijer in ‘Naked’ het publiek wederom mee in een meeslepende vertelling die u niet mag missen.

Vrijdag 9 december 2016

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 17,50

Rabobankzaal

 

Symfonieorkest La Sinfonia Contea naar China

Op speciaal verzoek van een Chinees concertmanagement is het projectorkest La Sinfonia Contea uitgenodigd om na de Kerst een concerttour te houden in de omgeving van Shanghai. In het kader van culturele ontmoetingen met Nederland en China.

Bijzonder trots zijn we op deze uitnodiging. Het orkest bestaat uit 60 professionele en amateurmusici uit voornamelijk de Achterhoek en Liemers. Er wordt een prachtig en afwisselend palet van wereldberoemde werken ten gehore gebracht. Waaronder de bij ons bekende nieuwjaarsklanken van Johann Strauss, maar ook operastukken van Bizet en delen uit bekende musicals. En uiteraard komen ook enkele Chinese werken aan bod. Kortom, voor beide culturen een feest van herkenning of een kennismaking met nieuwe muziek. In ieder geval een unieke muzikale avond met een fantastisch orkest onder leiding van Joop Boerstoel. Solisten deze avond zijn; Petra Frölich (sopraan), Peter Vos (tenor) en Symone Boerstoel (viool).

De productie is tot stand gekomen in samenwerking met Kunstwerk! Het Musiater. Daarom vindt de première plaats op zondag 11 december om 20.00 uur in Het Musiater. De kaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar via Het Musiater, www.hetmusiater.nl

Laat u deze avond verrassen door dit nieuwe orkest en proef een stukje van de Chinese cultuur in Zevenaar.

 

Peppa Pig TO

De Grote Plons!

Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op TV bij Nickelodeon en nu dus ook in het theater met haar eigen familiemusical. In ‘De Grote Plons!’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes! Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto.

Woensdag 14 december 2016

Aanvang 14.00 uur

Prijs € 16,=

Rabobankzaal

 

Peter Pannekoek

Zacht van binnen

Vorig jaar was zijn eerste avondvullende theatervoorstelling ‘Zacht van binnen’ in een mum van tijd uitverkocht. Theaters, publiek en pers waren enthousiast en daarom zal Peter Pannekoek, bekend van De Wereld Draait Door, nog één seizoen langs de theaters gaan. ‘Zacht van binnen’ is een mix van comedy en theatrale vertelling. Het vertelt over angst en hoe angst het leven van de mens regeert. Maar wees niet bang. Het wordt een fantastische avond.

Donderdag 15 december 2016

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 18,50

Rabobankzaal

 

Wëreldbänd

Slapstick try-out

De voorstelling SLÄPSTICK van de Wëreldbänd is een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones met zijn band, de Marx Brothers, de beroemde Zwiterse clown Grock en Mini & Maxi. In SLÄPSTICK zullen ze hun eigen draai geven aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel en Hardy. Bij de virtuoze, muzikale slapstick van de Wëreldbänd kom je gewoonweg ogen en oren tekort.

Woensdag 21 december 2016

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 19,50

Rabobankzaal

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties