Masterclass Linda Wagenmakers en cursus Primo

456 Views

Kunstwerk! Muziekschool

Masterclass door Linda Wagenmakers (vanaf 16 jaar)

Linda Wagenmakers heeft als musicalster een bijzondere staat van dienst! Met haar geweldige stem en performance bespeelt ze menig podium. Het Musiater biedt je nu de kans om samen met Linda je eigen zang- en presentatiekwaliteiten op een hoger niveau te brengen! Linda Wagenmakers zal bij Het Musiater een unieke masterclass geven. In 10 avonden van bijna twee uur zal er met een groep van maximaal 15 deelnemers gewerkt worden aan zangtechniek, interpretatie en presentatie.Dus… pak deze kans en meld je snel aan! Houders van een Gerlepas kunnen deze cursus volgen met korting. De cursus start op maandag 16 januari 2017 van 20.15 uur tot 22.00 uur. De cursus vindt doorgang mits er voldoende aanmeldingen zijn. Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.hetmusiater.nl .

 

Cursus PRIMO op basisschool Toermalijn in Duiven

Vind je de muziekles op school ook zo leuk? Maar wil je eigenlijk wel wat meer leren? Dan is de cursus PRIMO echt iets voor jou! In kleine groepen ga je muziek maken met verschillende instrumenten, samen zingen en je gaat noten leren. De cursus start op donderdag 12 januari 2017 op basisschool Toermalijn in Duiven. Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.hetmusiater.nl .

Eerst eens kijken of het iets voor je is? Doe mee aan de gratis proefles op donderdag 15 december a.s. van 16.00 tot 16.45 op basisschool Toermalijn in Duiven!

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!