Democratiefabriek in Hal 12 Zevenaar

229 Views

Ter gelegenheid van Nederland Leest (dit jaar het thema Democratie) staat de Democratiefabriek nog tot 13 december a.s. in HAL 12 (Gemeentehuis) in Zevenaar.
Leerlingen van basisscholen in Zevenaar en het VMBO zijn hiervoor uitgenodigd.

Afgelopen woensdag opende wethouder Tienke van der Werf de bijzondere tentoonstelling van de Democratiefabriek. Deze tentoonstelling staat sinds vanmiddag opgesteld in Hal 12 naast het gemeentehuis in Zevenaar, Kerkstraat 27. De basisschoolleerlingen van groep 6/7 van de Sint Franciscusschool uit Babberich waren de eerste kinderen die de tentoonstelling bezoeken.

Ben je ook geïnteresseerd in deze tentoonstelling? Kom dan van 14 t/m 19 december a.s. naar Kunstwerk! de bibliotheek Zevenaar en laat je verrassen.

Bezoek ook de Superleeskring op zondag 18 december tussen  12:00-15:00 uur, waarbij je samen de tentoonstelling van de Democratiefabriek gaat bezoeken.
De bezoekers maken keuzes, voeren opdrachten uit en toetsen hun mening. De fabriekssfeer wordt ondersteund met licht- en geluidseffecten. De ervaring heeft geleerd dat de kinderen, jongeren en volwassenen zeer geconcentreerd en met groot plezier werken in de fabriek. Inschrijven voor de Superleeskring kan bij de balies van de bibliotheek. Deelname € 2,50 per persoon.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!