Nazomerfeest kinderboerderij Rosorum

50 Views

Het zomerseizoen sluiten we feestelijk af op zondag 2 oktober. Kom jij ook? We hebben een heleboel leuke activiteiten, bijna te veel om op te noemen. Je kunt weer ponyrijden, een rondje met de huifkar maken, er zijn weer springkussens en verschillende spelletjes te spelen. Natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes, kun je je laten schminken en kun je altijd de dieren een knuffel geven.

Deze keer gaan we ook iets spannends doen. Weet jij wat een uil allemaal eet? Als je nieuwsgierig bent, kom dan zo’n braakbal van een uil uit elkaar pluizen. Zo kun je erachter komen wat de uil gegeten heeft. Wie weet, komen er nog meer spannende dingen die dag.

Ook leuk deze keer is een rommelmarkt voor kinderen. Heb je spulletjes die je niet meer gebruikt of speelgoed waar je niet meer mee speelt en wil je ze verkopen? Geef je dan van te voren even op voor een plekje op de rommelmarkt bij de kinderboerderij via info@kinderboerderijrosorum.nl of telefonisch (0316-529290). De kosten zijn € 2,50.

Bezoekende kinderen kunnen gratis naar binnen, aan volwassenen vragen we € 1,50 als bijdrage in de kosten. Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!