maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioNazomerfeest kinderboerderij Rosorum

Nazomerfeest kinderboerderij Rosorum

Het zomerseizoen sluiten we feestelijk af op zondag 2 oktober. Kom jij ook? We hebben een heleboel leuke activiteiten, bijna te veel om op te noemen. Je kunt weer ponyrijden, een rondje met de huifkar maken, er zijn weer springkussens en verschillende spelletjes te spelen. Natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes, kun je je laten schminken en kun je altijd de dieren een knuffel geven.

Deze keer gaan we ook iets spannends doen. Weet jij wat een uil allemaal eet? Als je nieuwsgierig bent, kom dan zo’n braakbal van een uil uit elkaar pluizen. Zo kun je erachter komen wat de uil gegeten heeft. Wie weet, komen er nog meer spannende dingen die dag.

Ook leuk deze keer is een rommelmarkt voor kinderen. Heb je spulletjes die je niet meer gebruikt of speelgoed waar je niet meer mee speelt en wil je ze verkopen? Geef je dan van te voren even op voor een plekje op de rommelmarkt bij de kinderboerderij via info@kinderboerderijrosorum.nl of telefonisch (0316-529290). De kosten zijn € 2,50.

Bezoekende kinderen kunnen gratis naar binnen, aan volwassenen vragen we € 1,50 als bijdrage in de kosten. Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties