Nieuwe gezichten op pronkzitting De Deurdreiers in Groessen

785 Views

In Groessen staat veel talent te popelen om de jaarlijkse pronkzitting tot een succes te maken. De organiserende commissie pronkzitting van carnavalsvereniging De Deurdreiers is verrast door de vele aanmeldingen en de hoge kwaliteit. Daarbij zijn het uitsluitend Groessense artiesten die de gasten op 20, 21 en 22 januari vermaken in Feestburcht Gieling. Dat gebeurt met dans, muziek, sketches en buuts. Nieuwe namen op de Pronkzitting zijn Boellie van de Boemel, toneelclub ‘Das Mooi’ en de Olde Raddreiers. Prins Ralf (Diesvelt) de 1e en Adjudant Jeroen Visser presenteren hun proclamatie. Deze is voor het eerst op de Pronkzitting te horen.

Op vrijdagavond 20 januari is de try-out met als gasten de leden van de Senioren Sociëteit Groessen, de schoolverlaters van groep 8 en Jeugdprins Jesse Duits met jeugdprinses Daphne Lips. Op zaterdag- en zondagavond 21 en 22 januari zijn bijna 300 zitplaatsen beschikbaar die tijdens de voorverkoop op 8 januari te bemachtigen zijn.

De Pronkzitting staat onder leiding van Bertus Ebbers, wordt gepresenteerd door President Tom Lentjes en muzikaal begeleid door ‘huusorkest’ Muziekvereniging St. Andries.

De voorverkoop op zondag 8 januari in café Gieling start om 11.00 uur ’s-morgens. Het café is open vanaf 10.00 uur. Een plaatsbewijs kost € 10 per persoon, voor leden is het gratis op vertoon van de ledenkaart.
Voor meer informatie: www.deurdreiers.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!