Nieuwe sponsor voor recreanten volleybalvereniging Reflex

87 Views

Het recreantenteam van volleybalvereniging Reflex uit Duiven dat meedoet aan de midweekse competitie in Pannerden heeft een shirtsponsor gekregen in de vorm van AutoVreman en AVITAS Autolease. Het in Zevenaar gevestigde bedrijf sponsort meerdere teams in de regio en heeft specifiek voor deze sponsoring gekozen vanwege het karakter en de bovenregionale uitstraling van het toernooi in Pannerden. Het recreantenteam speelt om de zes weken op woensdagavonden in sporthal Pauwengaard.

Sjack Buermans, coördinator, geeft aan dat voor het eerst in jaren een recreantenteam van Reflex, zich mag hullen in shirts met de naam van een sponsor. “Het vervult ons met een gevoel van trots dat AutoVreman zich aan onze vereniging heeft verbonden. Sportclubs hebben het steeds moeilijker om financieel de eindjes aan elkaar te knopen en als we er dan ook nog eens in slagen om voor een recreantenteam een sponsor te krijgen, vervult ons dat met lichte trots.”

De shirts hebben de recreanten een vliegende start van de competitie bezorgd en het teamgevoel en het enthousiasme enorm versterkt. Het team bezet inde voorlopige tussenstand een vierde plaats. Reflex kan overigens nog steeds nieuwe recreanten verwelkomen, stuur voor meer informatie een mail naar lidmaatschap@reflex-volleybal.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!