Nieuwjaarsfeest Schutterij Onderling Genoegen

178 Views

Schutterij Onderling Genoegen organiseert op zaterdag 14 januari 2017 haar jaarlijkse Nieuwjaarsfeest. Evenals vorig jaar wordt de muzikale invulling op deze avond verzorgd door Anderkovver. Deze succesvolle band staat met muzikaliteit, een vleugje humor en een toefje chaos garant voor spetterende optredens.

Het nieuwjaarsfeest vindt plaats in het schuttersgebouw van Onderling Genoegen, de OGTenT, Remigiusplein 9 in Duiven. Het feest begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Het is dit jaar mogelijk een tafel te reserveren. Mail hiervoor naar secretariaat@ogduiven.nl (graag maximaal één mail per tafelreservering).

Op vertoon van de ledenkaart 2016 is de entree voor leden en hun partners vrij. Niet leden zijn van harte welkom op het Nieuwjaarsfeest. Zowel aan de deur als in de voorverkoop kosten de toegangskaarten € 5,-. De voorverkoopadressen zijn Present Art en café Bij De Buren.

Schutterij Onderling Genoegen wenst u een gezond en voorspoedig 2017 toe en kijkt, samen met ons Koningspaar Walter en Claudia Kersten, er naar uit u te ontmoeten op ons spetterend Nieuwjaarsfeest!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!