zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgNotarieel Café keert terug naar Het Musiater

Notarieel Café keert terug naar Het Musiater

Na het succes van vorig jaar organiseert Prick & Van Houtum notarissen i.s.m. Kunstwerk! op vrijdag 7 juni 2024 opnieuw een Notarieel Café in Het Musiater in Zevenaar. Een gezellige informatieve middag, voor iedereen met notariële vragen. Deelnemers ontvangen, onder het genot van een hapje en drankje, informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen en kunnen deelnemen aan twee workshops, zoals levenstestament, schenken of testament. Het Notarieel Café is geheel gratis, aanmelden is wel noodzakelijk. Wees er snel bij er is beperkte beschikbaarheid.  

“Na de vele positieve reacties, geven we graag een vervolg aan het Notarieel Café, waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd. Voor veel mensen leveren notariële zaken een bron van vragen op. Vaak wordt het uitgesteld omdat het te complex lijkt, terwijl het juist veel geld en zorgen kan besparen. We willen een laagdrempelige manier aanbieden om te begrijpen waar u bijvoorbeeld aan moet denken en welke stappen u het beste kunt zetten. Het Notarieel Café is hiervoor een mooie oplossing.” Aldus Mark Hofman, notaris bij Prick & Van Houtum notarissen.

Loopt u al langere tijd met een van de volgende vragen rond, kom dan vooral naar het Notarieel Café!

– Wie regelt mijn zaken als ik het zelf niet meer kan?

– Wat zijn de gevolgen van opname in een zorginstelling?

– Mijn partner en ik willen elkaar bij overlijden verzorgd achterlaten, hoe regel ik dat?

– Ik wil mijn vermogen fiscaal zo vriendelijk mogelijk aan mijn (klein)kinderen nalaten, hoe doe ik dat?

– Hoe voorkom ik dat de Belastingdienst mijn grootste erfgenaam wordt?

Programma Notarieel Café
Deelnemers worden om 14.00 uur ontvangen met koffie/thee en wat lekkers, waarna er tijdens een plenair gedeelte praktisch ingegaan wordt op de actualiteiten van erven en schenken en de zin en onzin van alles wat te maken heeft met het maken van een levenstestament. 

Vervolgens worden deelnemers opgesplitst in drie workshops. In elke workshop wordt een ander onderwerp behandeld. Er worden twee workshoprondes gehouden. Iedere deelnemer heeft de keuze uit de volgende workshops: levenstestament, schenken en testament. Na de workshops is er een informele borrel onder het genot van een hapje en drankje, waarbij deskundigen aanwezig zijn voor persoonlijke vragen. De middag eindigt om 17.30 uur.

Aanmelden

Wilt u uw zaken ook goed voor elkaar hebben en geen zorgen over de toekomst maken?
Meld u zich dan vóór 1 juni a.s. aan voor het Notarieel Café door een e-mail te sturen aan info@pvhnotarissen.nl, of door te bellen naar 0316-524641. Meer informatie is terug te vinden op www.pvhnotarissen.nl. Deelname is gratis. Let op er is beperkt beschikbaarheid.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties