dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenOekraïens – Nederlandse duo brengt tweede CD uit

Oekraïens – Nederlandse duo brengt tweede CD uit

Na de release van hun eerste gezamenlijke CD, Hope, op september 2022, brengt het Oekraïens – Nederlandse duo Nastya Sulymenko en Richard Rhemrev op vrijdag 2 februari zijn tweede CD uit. De release – party is opnieuw bij Podium Doesburg.

Het duo wordt vanaf 20.00 uur bijgestaan door Michiel Pelgrom op bas en Tom Gruijters op drums. De moderator van de avond is voormalig burgemeester van Doesburg Hermen Overweg.  Sulymenko en Rhemrev hebben voor het gratis evenement uitnodigingen verspreid in het Oekraïens en Nederlands.

Alle liedjes zijn Oekraïens

De CD is opgenomen op 6 juli en 16 september 2023 in Studio A60 in Didam en werd  gemixt en gemasterd door John en Rick te Dorsthorst. De productie was in handen van Sulymenko en Rhemrev zelf. Ook de arrangementen van de liedjes, die allemaal Oekraïens zijn, zijn van het duo zelf. Het visuele ontwerp van de CD is van Nastya Sulymenko, het artwork werd verzorgd door Han Jansen en de fotografie was in handen van Peter Bakker. De video crew van LiViPro mediaproducties, Maarten en Joris Lindner, maakte de videoclip Flying.

Kijk voor meer informatie op nastyarichard.com, of bekijk de nieuwe videoclip via podiumdoesburg.nl.

CD-release Faith | Vrijdag 2 februari, 20.00 uur | Toegang gratis 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties