zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurOpen Dag van verenigingen in Duiven

Open Dag van verenigingen in Duiven

Op het parkeerterrein en in de verenigingsgebouwen aan de Visserlaan 35 – 41 wordt op zondag 4 september 2016 door Kunstkring Duiven, Schietvereniging De Roos, Het Gilde St. Remigius en gastverenigingen een Open Dag gehouden van 12:00 tot 17:00 uur.

Bij de Kunstkring Duiven kunt u informatie krijgen over meerdere cursussen en workshops. Tijdens de open dag worden verschillende activiteiten getoond. Op deze dag kunt u kosteloos deelnemen aan een workshop bijv. model schilderen of bloemschikken. Er is een expositie waar werken van eigen cursisten worden tentoongesteld.

Kunst aan de Wand verkoopt kunstwerken voor een prijs die voor iedereen binnen bereik ligt. Kom gerust even bij ons aan om een kijkje te nemen.

De Schietsportvereniging SV De Roos. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met de activiteiten in onze vereniging. U kunt informatie krijgen over luchtgeweerschieten, luchtpistoolschieten, kruisboogschieten, darten, klaverjassen en jokeren. Ook is er de mogelijkheid om binnen op de schietbaan uw vaardigheden te testen met een luchtwapen, kruisboog of dart. Tevens kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje.

Bij Het Gilde Sint Remigius kunt u informeren over de de mogelijkheden die de vereniging biedt, zoals muziek leren en maken, vendelen en kruisboogschieten.

Ook zijn er nog meerdere interessante kramen, zoals Duivense Vogelvereniging Witropaka die tentoonstellingen en wedstrijden organiseert met vogels.

Er is een optreden van Erwin Hogeboom die bekend is door zijn formule Party-Tour. Het is een unieke vorm van entertainment waarin hij zowel als tekenaar maar ook als muzikant kan optreden. Vandaag is het mogelijk dat sneltekenaar Erwin tegen betaling een karikatuur van u maakt. Met zijn mobiele tekentafel kan hij zich makkelijk onder het publiek begeven.

Op een afgezet terrein aan de Visserlaan naast ons verenigingsgebouw is een baan gemaakt waar RC Duiven met radiografisch bestuurde auto’s demonstraties geeft. Aan de kraam kunt u informaties inwinnen over hun vereniging en de sport. En natuurlijk zal een springkussen voor de kleintjes niet ontbreken.

Kortom: alle reden om een kijkje te komen nemen. Als de weergoden niet met ons zijn, zullen in het verenigingsgebouw de meeste feestelijkheden doorgaan.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties