dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenPrachtig pianoballads van Sandra van Nieuwland

Prachtig pianoballads van Sandra van Nieuwland

In 2012 beleeft zangeres en songwriter Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze scoort grote hits nummers als More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staanm en met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina.

Samen met haar pianist en producer Len van de Laak en gitarist Milo Groenhuijzen treedt Sandra op zaterdag 9 december om 20.00 uur op bij Podium Doesburg. In een intieme, akoestische setting is er ruimte voor kleine verhalen, maar vooral voor prachtige liedjes uit haar gehele repertoire. Van klein naar groots.

Beste popalbum

Na And More richt Sandra zich meer op het schrijven van eigen werk. Haar popalbum Banging On The Doors Of Love, levert de succesvolle single Hunter op en wordt bekroond met de Edison voor beste popalbum. In 2022 kwam alweer haar 5e studioalbum Wonderland uit. Volgens muziekkrant OOR een ontzettend aangename plaat vol prachtig gezongen, gevoelige pianoballads als Bandaid en leuke popsongs in eighties-stijl als Sandcastles en Strangers. En die voice behoort inderdaad tot de mooiste in dit land.

Zaterdag 9 december, 20.00 uur. Toegang € 17,50.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties