donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenPupillen Reflex in het nieuw dankzij 'Vrienden van Reflex'

Pupillen Reflex in het nieuw dankzij ‘Vrienden van Reflex’

De pupillen van volleybalvereniging Reflex hebben zaterdag 3 oktober bij de start van het volleybalseizoen officieel de nieuwe verenigingsshirts overhandigd gekregen. De shirts zijn geschonken door de ‘Vrienden van Reflex’, een club van mensen die Reflex een warm hart toedragen en daartoe jaarlijks een bedrag van € 50,- doneren. De ‘Vrienden’ hebben ervoor gekozen de pupillen in het nieuw te steken. De pupillen presenteerden de  shirts door samen met de spelers van Heren 1 zaal Spoorzone van sporthal Triominos binnen te lopen. De nieuwe shirts werden daarmee officieel in gebruik genomen.

Reflex heeft voor de oude shirts een mooie bestemming gevonden. Voorzitter Evert Blok overhandigde op symbolische wijze de oude shirts aan Vincent Leenders van de Stichting Football Maties. Deze Stichting zamelt van origine oude voetbalmaterialen in voor een tweede bestemming in Afrika, het grote aantal aanvragen heeft Football Maties doen besluiten ook gebruikte kleding uit andere sporten te gaan inzamelen. Reflex heeft de primeur om de eerste volleybalvereniging te zijn die kleding ter beschikking stelt.

Pupil van de week Mark Jansen opende aansluitend met een prachtige service de wedstrijd van Heren 1. De pupillen van Reflex kunnen met mooie nieuwe shirts aan het seizoen beginnen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties