Pupillen Reflex in het nieuw dankzij ‘Vrienden van Reflex’

37 Views

De pupillen van volleybalvereniging Reflex hebben zaterdag 3 oktober bij de start van het volleybalseizoen officieel de nieuwe verenigingsshirts overhandigd gekregen. De shirts zijn geschonken door de ‘Vrienden van Reflex’, een club van mensen die Reflex een warm hart toedragen en daartoe jaarlijks een bedrag van € 50,- doneren. De ‘Vrienden’ hebben ervoor gekozen de pupillen in het nieuw te steken. De pupillen presenteerden de  shirts door samen met de spelers van Heren 1 zaal Spoorzone van sporthal Triominos binnen te lopen. De nieuwe shirts werden daarmee officieel in gebruik genomen.

Reflex heeft voor de oude shirts een mooie bestemming gevonden. Voorzitter Evert Blok overhandigde op symbolische wijze de oude shirts aan Vincent Leenders van de Stichting Football Maties. Deze Stichting zamelt van origine oude voetbalmaterialen in voor een tweede bestemming in Afrika, het grote aantal aanvragen heeft Football Maties doen besluiten ook gebruikte kleding uit andere sporten te gaan inzamelen. Reflex heeft de primeur om de eerste volleybalvereniging te zijn die kleding ter beschikking stelt.

Pupil van de week Mark Jansen opende aansluitend met een prachtige service de wedstrijd van Heren 1. De pupillen van Reflex kunnen met mooie nieuwe shirts aan het seizoen beginnen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!