zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurSpekkie en Sproet Speurshow tijdens Kinderboekenweek in Zevenaar

Spekkie en Sproet Speurshow tijdens Kinderboekenweek in Zevenaar

De Kinderboekenweek wordt dit jaar gehouden van woensdag 7 tot en met zondag 18 oktober. Ook bij Rebers Boek en Buro in Zevenaar draait deze week alles rond het thema ‘Raar maar waar!’, met veel aandacht voor boeken over natuur, wetenschap en techniek.

Wie tijdens de Kinderboekenweek in de boekhandel voor € 10,- aan kinderboeken koopt, ontvangt gratis het kinderboekenweekgeschenk ‘Per ongelukt!’, geschreven door Simon van der Geest. Op zondag 18 oktober is het Kinderboekenweekgeschenk niet alleen een spannend boek, maar ook een toegangskaartje voor wetenschapsmusea en science centra in heel Nederland. Voor de jongere kinderen is er een speciaal prentenboek voor de Kinderboekenweek: “Speeltuin”, gemaakt door Mies van Hout voor maar € 5,-.

Rebers Boek en Buro en de Bibliotheek Liemers geven de Kinderboekenweek extra aandacht met de kindervoorstelling ‘Spekkie en Sproet Speurshow’ (met schrijfster Vivian den Hollander) op zaterdag 10 oktober. De voorstelling vindt om 14.00 uur plaats in Bibliotheek Zevenaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Rebers Boek en Buro en de Bibliotheek Liemers à € 6,-. Heb je een biebpas, dan is het kaartje maar € 5,-.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties