donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgRabobank De Liemers fuseert met Rabobank Arnhem en Omstreken

Rabobank De Liemers fuseert met Rabobank Arnhem en Omstreken

Rabobank De Liemers fuseert op 1 september met Rabobank Arnhem en Omstreken. Nadat de directies en raden van commissarissen val eerder een intentieverklaring tekenden, hebben beide ledenraden op 22 juni ingestemd met de fusie. De nieuwe naam wordt Rabobank Arnhem en Omstreken.

“De wereld om ons heen verandert in hoog tempo”, zo schrijft Rabobank De Liemers op hjaar website. “Wij willen een sterke, lokaal gewortelde bank zijn en ook in de toekomst waarde blijven leveren voor onze leden en klanten. We willen goed op veranderingen in kunnen spelen en voldoen aan de eisen die toezichthouders aan ons stellen. Ook willen we een aantrekkelijke werkgever blijven. Dit alles is voor ons aanleiding om de krachten van Rabobank Arnhem en Omstreken en Rabobank De Liemers te bundelen. De nieuwe bank die op deze manier ontstaat, biedt voor klanten en leden voordelen van een professionele, efficiënte organisatie met een sterke coöperatieve grondslag. De bank kan specialismen blijven bieden, houdt een brede bereikbaarheid met daarbij zoveel mogelijk herkenbare gezichten en vaste aanspreekpunten. Een sterke lokale aanwezigheid zal zich blijven uiten in plaatselijke activiteiten, kennisoverdracht aan ondernemers, maatschappelijke fondsen en in ambassadeurschap van alle medewerkers.”
Jan Ummenthum, de huidige directievoorzitter van Rabobank De Liemers wordt ook van de nieuwe Rabobank Arnhem en Omstreken de directievoorzitter.

Foto: Rabobank Arnhem en Omstreken

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties