dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuiven‘Beurs voor Ondernemend Duiven’ onderdeel openingsprogramma De Ogtent

‘Beurs voor Ondernemend Duiven’ onderdeel openingsprogramma De Ogtent

In het programma voor de openingsweek van het nieuwe cultuurcentrum De Ogtent in Duiven is ook plaats ingeruimd voor de ‘Beurs voor Ondernemend Duiven’. De beurs wordt gehouden op vrijdag 2 oktober. De voorbereidingen zijn in volle gang en liggen volgens organisator Dianne de Geus op schema. Het aantal inschrijvingen op dit moment noemt ze zelfs ‘boven verwachting’. Dianne: “Er zijn nu ook grotere bedrijven die inschrijven. Dat maakt de beurs straks extra aantrekkelijk voor deelnemers en bezoekers.’

Dianne de Geus is raadslid voor de VVD in Duiven en eigenaar van R&D TeleBusiness. Ze was eerder dit jaar betrokken bij de organisatie van GelreBusiness2015 in Gelredome in Arnhem en heeft ook ervaring met de organisatie van andere businessbeurzen. ‘Meer van hetzelfde’, wordt de ‘Beurs voor Ondernemend Duiven’ volgens haar niet.

“Alleen het feit dat deze beurs in een gloednieuw gebouw wordt gehouden, maakt het bijzonder. Nu de bouw van De Ogtent bijna is voltooid, merk je dat mensen benieuwd worden. Ik ben er zelf onlangs binnen geweest en het is allemaal nog groter dan ik had verwacht. De Ogtent wordt echt een aanwinst voor Duiven en is een prachtige locatie voor de ‘Beurs voor Ondernemend Duiven’.”

Dianne de Geus verwacht minimaal vijftig stands en expocorners (kleine, goedkope stands) te verkopen. Ook de stands zijn bijzonder. Dianne: “We gaan niet met een normale standbouwer in zee, maar met iemand die iets heel nieuws aanbiedt. Ook daaromheen gaan we van alles organiseren. Er worden de hele dag door interviews gehouden, de gemeente Duiven verzorgt een presentatie van het Centrumplan, er komt een Rode Loper Route en we gaan werken met een online-registratiesysteem, zodat we een mooi databestand kunnen opbouwen. Daarmee wordt het in alle opzichten een professionele beurs, die interessant is voor een breed ondernemerspubliek.”

De ‘Beurs voor Ondernemend Duiven’ wordt gehouden op vrijdag 2 oktober van 14.00 tot 22.30 uur in De Ogtent aan het Remigiusplein. Een bekende Duivenaar zal de opening verrichten. Vanaf 18.00 uur wordt een aangrenzende zaal ingericht als restaurant voor een buffet (tegen betaling). Vanaf 20.30 uur is er live muziek in het Folkcafé.

Meer informatie en aanmeldingen bij Dianne de Geus van R&D TeleBusiness, telefoon (0316) 28 11 44 of (06) 1817 0579, email dianne@rendtelebusiness.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties