zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioRittal hoort bij Best Workplaces van Nederland

Rittal hoort bij Best Workplaces van Nederland

Rittal uit Zevenaar behaalt een mooie 12e plaats in de categorie Large & Multinational Workplaces en mag zich ook in 2016 weer tot de Best Workplaces van Nederland rekenen.

Dinsdagavond 22 maart 2016 is tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Harmonie in Haarlem officieel bekendgemaakt dat Rittal B.V. zich ook in 2016 een Great Place to Work® mag noemen. De fraaie 8,3 die is gescoord op de Trust Index© maakt de onderneming bijzonder trots op het vertrouwen dat de medewerkers ervaren.

Geert Laseur, Algemeen Directeur van Rittal: “Voor een organisatie die zo volop in ontwikkeling is als Rittal, met uitdagingen vanuit de markten waarin Rittal acteert, is dit een bijzonder resultaat. We willen graag samen werken aan ons succes en het succes van onze klanten, in een sfeer van vertrouwen, waarin iedereen zich kan ontwikkelen en het beste uit zichzelf kan halen. Het behaalde resultaat sterkt ons in het vertrouwen dat we op de goede weg zeg. Wij zijn daar erg trots op.”

André Verstegen, Manager Personeelszaken bij Cito Benelux, werkzaam voor onder meer Rittal: “Een werkgever waar medewerkers trots op zijn, zich gewaardeerd voelen en met plezier (samen)werken. Voor Rittal werken wij eraan om deze belangrijke doelstellingen te realiseren. De vermelding op de lijst Best Workplaces is voor ons het bewijs dat medewerkers dit ook zo ervaren en waarderen. Dat motiveert ons hiermee door te gaan.”

Achtergrond Great Place to Work®:

Great Place to Work® houdt zich bezig met het evalueren en in kaart brengen van organisaties die getuigen van Goed Werkgeverschap. De organisatie doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar goed werkgeverschap en de mate van vertrouwen, trots en plezier onder medewerkers. De organisatie ontwikkelde het Great Place to Work-model dat vijf universele waarden aan organisaties toeschrijft. Dat zijn: Geloofwaardigheid, Respect, Eerlijkheid, Trots en Kameraadschap. Great Workplaces worden erkend door middel van de lijst van Best Workplaces. Aan het onderzoek deden dit jaar 126 organisaties mee. Hiervan behaalde 64 organisaties de lijst van Best Workplaces.

Over Rittal

Rittal GmbH & Co. KG uit Herborn in Hessen is wereldwijd een toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en kasttechniek, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering, IT-Infrastructuur en software & service. Systemen van Rittal worden toegepast in alle takken van de industrie, in de machine- en installatiebouw en in de ICT-branche.

Het brede productenprogramma omvat bovendien complete systemen voor modulaire en energiezuinige computercentra, van innovatief veiligheidsconcept  tot aan de fysieke data- en systeembeveiliging van de IT-infrastructuur. De toonaangevende softwareleverancier EPLAN is een dochtermaatschappij van Rittal en vult de systemen van Rittal aan tot engineeringsoplossingen die zich uitstrekken over meerdere disciplines.

Het in 1961 opgerichte Rittal is met 11 productielocaties, 64 dochtermaatschappijen en 40 vertegenwoordigingen over de hele wereld aanwezig.  Met in totaal 10.000 medewerkers is Rittal de grootste onderneming van de Friedhelm Loh Group, Haiger, Hessen. De complete bedrijfsgroep heeft meer dan 11.500 medewerkers.  Meer informatie vindt u op www.rittal.nl en www.friedhelm-loh-group.com.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties