zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurRoué Verveer onthult “Walk of Fame” tegel bij Het Musiater

Roué Verveer onthult “Walk of Fame” tegel bij Het Musiater

Op zaterdag 3 december a.s. om 16.30 uur is het weer zover en wordt de vierde tegel van de “Walk of Fame” van Het Musiater te Zevenaar door niemand minder dan Roué Verveer onthuld.

Het is inmiddels een traditie geworden. Het Musiater is drie seizoenen geleden gestart met het aanleggen van een heuse “Walk of Fame”. Jon van Eerd, Karin Bloemen en Magic Unlimited & Hans Kazàn gingen Roué Verveer al voor.

Het leggen van deze tegel is de kroon op dit theaterseizoen van Kunstwerk! Het Musiater, welke inmiddels onderdeel is van de culturele organisatie Kunstwerk!
En er is niet voor niets voor Roué Verveer gekozen. Roué Verveer is al jaren een vaste en geliefde artiest van Kunstwerk! Het Musiater. Met zijn enthousiaste speelstijl, improvisatietalent en charisma presteert hij het telkens weer om volle zalen de avond van hun leven te bezorgen.

De rode loper wordt weer uitgerold en de champagne is aanwezig. Iedereen die dit heugelijke moment op zaterdag 3 december om 16.30 uur wil bijwonen is van harte welkom.

De voorstelling van Roué Verveer, “Op het laatste moment” is zaterdag 3 december om 20.15 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Online te reserveren via www.hetmusiater.nl.

Foto: Raul Neijhorst

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties