zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenSc Groessen F6 wint de fair play prijs

Sc Groessen F6 wint de fair play prijs

Het sportiefste team bij Sportclub Groessen was dit seizoen de F6. Het pupillenteam kreeg op de training de beker uitgereikt. Eerder legden ze ook al beslag op de kwartaalprijs. De F6 kreeg de wisselbeker en wint een teamuitje.

Sportiviteit en respect spelen bij Sportclub Groessen een belangrijke rol. Daarom organiseert de vereniging jaarlijks de AS & S Fair Play Cup, genoemd naar de sponsor. Alle pupillenteams nemen hieraan deel. Zij worden beoordeeld door mensen binnen de club op verschillende aspecten van sportiviteit. Zo wordt er gekeken naar het aantal overtredingen, maar ook naar het commentaar zowel tegen de scheidsrechts als tegen de medespelers.
Bij de AS & S Fair Play Cup worden niet alleen de spelers, maar ook de trainers beoordeeld. Zij vormen volgens Sportclub Groessen een belangrijk onderdeel in het plezier dat de kinderen hebben tijdens het spelletje en moeten zorgen voor een goede sfeer binnen het team. Toch moeten uiteindelijk de spelers het laten zien tijdens de wedstrijd. Met een gemiddelde score van 9,4, uit 10 liet de F6 de concurrentie achter zich. De top vijf wordt compleet gemaakt door achtereenvolgens de F5, F3, E3 en de D3.

Op de foto vanaf links het winnende team: Sven Meijer, Tiego Melenhorst, Quinten Janssen, Fransjan Janssen, Niels Derksen, Nathan Vedder, Stijn Spaan, Victoria de Jong, Maartje Lentjes, Sem Jahn, Sjoerd Holkenborg, Tim Freriks (gastspeler), Cas Holkenborg, Julian van Marwijk (gastspeler), Jorg Nieuwland (gastspeler), Tijn Bergman, Roland Vedder.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties