zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenSchrijfster Eveline Karman signeert haar nieuwe thriller 'Verknipt'

Schrijfster Eveline Karman signeert haar nieuwe thriller ‘Verknipt’

Op woensdag 1 maart a.s. komt schrijfster Eveline Karman haar nieuwe thriller “Verknipt” bij ons signeren. Eveline komt uit Duiven en is dus in de regio bekend.

Onlangs verscheen de nieuwe thriller van Eveline Karman: “Verknipt”.  Eveline Karman (1970) schrijft voor bladen als Linda. Magazine, Margriet, Vriendin en de Telegraaf. In haar vrije tijd schrijft ze fictie. Ze debuteerde met Verstrikt, een thriller over een journaliste die terechtkomt in de wereld van de High Class escort.  Verknipt is haar tweede thriller, een familieverhaal over Emma die na het overlijden van haar broer een nare ontdekking doet. Na vijfentwintig jaar in Duiven te hebben gewoond, opent Eveline komende mei met haar man een Bed & Breakfast in Frankrijk. Hierover schrijft ze wekelijks in weekblad Vriendin en op Instagram (@VillaVerte87).

Op woensdag 1 maart om 14.00 uur kun je Eveline ontmoeten bij Rebers Boek en Buro in Zevenaar en je boek laten signeren.

Meer informatie over het boek: Emma Doyle worstelt al jaren met de dood van haar broer Arvid met wie ze een intense band had. Het verdriet deed haar vluchten in drank maar inmiddels is ze, met hulp van een therapeut alweer geruime tijd clean. De vondst van een ketting, op de plek waar haar broer zich van het leven benam, zet een zoektocht in gang naar wat er wérkelijk gebeurde op die noodlottige dag in de schuur achter de boerderij van haar ouders. Het lijkt erop dat er mensen zijn die het verleden liever begraven laten. Mensen die tot het uiterste gaan om Emma ervan te weerhouden de waarheid boven tafel te krijgen. En welke rol speelt haar vader Jonathan eigenlijk in dit verhaal…?

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties