Schutterij St. Andreas wijzigt het kermisprogramma

403 Views

Vanaf zaterdag 2 juli tot en met 5 juli, viert schutterij St. Andreas ’t Grieth Zevenaar haar jaarlijkse kermisfeest. Dit jaar in gewijzigde vorm.

De jaarlijkse schuttersmis op de maandagochtend gaat niet door. Dit heeft het bestuur van de schutterij doen besluiten om het gehele kermisprogramma onder de loep te nemen. Samen met de leden is het programma als volgt samengesteld.

Op zondagochtend bezoekt de schutterij om 9.30 de kerkdienst. Na de kerkdienst en vendelhulde gaat de schutterij verder voor een bezoek aan de Pelgromhof. Hier zal een welkome kop koffie zijn en zullen nieuwe foto’s van schutterij St. Andreas gemaakt worden. Na terugkomst in het schuttersgebouw, is de bar tot ± 14.00 uur open. Op zondagavond vanaf 20.00 wordt iedereen weer verwacht voor een feest met coverband Storm. De entree is € 7,50.
Het traditionele koningsschieten is verplaatst naar de maandagochtend 10.30 uur. Om 9.00 vertrekt de schutterij om het huidige koningspaar Frank & Diana thuis op te halen. De muziek wordt vanaf 11.00 verzorgd worden door Keep Movin. De middag eindigt om 15.30 en de toegang is gratis.
Op maandagavond vertrekt de schutterij rond 19.00 voor het ophalen van het nieuwe koningspaar. De feestavond begint om 20.00 en de muziek wordt verzorgd door Kaliber. De entree is € 7,50.

Dinsdagmiddag 12.00 vertrekt St. Andreas voor de laatste keer deze kermis om het nieuwe koningspaar op te halen. Vanaf 13.00 zullen in het centrum van Zevenaar enkele schuttersbogen worden bezocht. Bij de bogen zal ook een vendelhulde plaatsvinden. De schuttersbogen worden door de Zevenaarse winkeliers aangeboden.
Vanaf 14.00 zal ANDERKOVVER de feestmiddag muziekaal begeleiden. De toegang is gratis. De feestmiddag duurt tot 19.00. Hiermee eindigt ook het kermisprogramma van schutterij St. Andreas

Het kermisfeest wordt gevierd in het Schuttersgebouw St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar.

Programma:
Op zaterdag- en maandagavond wordt de muziek verzorgd door Kaliber. Op de zondagavond speelt de coverband Storm. Op maandagmiddag, vanaf 12.00 tot 15.30 uur, wordt de muziek verzorgd door de band, Keep Movin, terwijl maandagavond Kaliber weer op de planken staat.

Het programma op de dinsdag is aangepast. Er is geen feestavond meer maar wel een feestmiddag, van 14.00 tot 19.00 uur. Anderkovver verzorgt dan de muziek. Het kermisfeest wordt gevierd in het Schuttersgebouw St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar. De avonden beginnen om 20.oo uur.

Koningspaar Frank van Uem en Diana van den Bos
Jeudkoningin Lisanne Jordens

DSCF7547

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!