zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurSinterklaas komt naar de bieb en je mag je schoen zetten!

Sinterklaas komt naar de bieb en je mag je schoen zetten!

Je schoen zetten in de bibliotheek? Dat kan! Vanaf nu kun je in de vestigingen van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers een leuk vouwschoentje halen om zelf in elkaar te knutselen. Schoentje klaar? Breng het dan zo snel mogelijk terug naar de bibliotheek. Op vrijdag 2 december mag je komen kijken of de Sint er een leuk Schoenboekje in heeft gestopt.

In het Schoenboekje staat een mooi voorleesverhaal met tekst en tekeningen van Harmen van Straaten. En omdat ouders als geen ander weten hoe belangrijk (voor)lezen voor jonge kinderen is (met slechts een kwartiertje voorlezen per dag neemt de lees- en taalvaardigheid van jonge kinderen enorm toe), is deze samenwerking met Sinterklaas een buitenkansje!

 

En er is nog meer te beleven. Sinterklaas en zijn pieten zijn alweer helemaal gewend aan het logeren bij Kunstwerk! Liemers Museum. En ze zouden het heel gezellig vinden als je langs zou komen. Je kunt dan Sint een hand komen geven, met de pieten op de foto of een speurtocht maken door het museum. Er is van alles te beleven in het museum. Je kunt ook een leuke workshop volgen. Versier zondag 27 november een taaipop of kom op woensdag 30 november een chocoladeletter versieren.

Om te zien op welke dagen Sint in het museum is, voor de prijzen en om je op te geven voor de workshops zie www.liemersmuseum.nl

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties