zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioSinterklaas maakt zich op voor bezoek aan Zevenaar

Sinterklaas maakt zich op voor bezoek aan Zevenaar

In het diepste geheim reisde de secretaresse van Sinterklaas al in mei naar Madrid voor een gesprekje met de Sint. Zij wilde graag antwoord op de vraag wat Sint het allerfijnste zou vinden als hij in Zevenaar aankomt op zaterdag 12 november.

Gezellig op het terras in de tuin bij Sinterklaas werd besproken wat er zoal moet gebeuren om het mooiste feest van Nederland weer in gang te zetten. Er worden pepernoten gebakken, chocoladeletters gemaakt en cadeautjes ingepakt. Ook de paardenverzorger komen we tegen met een strootje hier en daar in het haar. Het geeft niks het zijn en blijven altijd de Pieten die zorgen dat het feest op rolletjes loopt. Zij doen dat met elkaar en altijd samen.

Sinterklaas wil dus heel graag dat het een feest van SAMEN is! Dan gaan wij dat toch regelen?!

De ondernemers van SOZ en Kunstwerk! met al zijn verschillende takken kwamen bij elkaar en zeiden direct ‘dat kunnen wij!’ Het Liemers Museum zal de logeerplek voor de Pieten en de Sint weer helemaal in orde maken zodat ze daar terecht kunnen. Op de woensdag en zondag kan iedereen meedoen aan de workshops die er gegeven worden, van taaipop versieren tot samen lunchen. (zie www.liemersmuseum.nl).

In het Musiater is men al druk bezig met het oefenen voor Sinterklaas en Pieterbaas. Op zondag 13 november zijn er twee voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur. Hiervoor kunnen kaartjes worden gekocht. (zie www.hetmusiater.nl)

De bibliotheek Liemers heeft gevraagd of er ook kan worden voorgelezen door de Sint.
(zie www.debibliotheekliemers.nl)

Alle ondernemers van de SOZ hebben hun magazijnen vol met de prachtigste spullen voor jong en oud (zie www.zevenaardestadin.nl)

En natuurlijk nodigen wij u allemaal van harte uit om te komen naar het Raadhuisplein op 12 november om 14 uur om SAMEN de Sint en zijn Pieten te verwelkomen, om samen te zingen, te dansen en te springen, want samen sta je sterk!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties