maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurSjors Sportief en Sjors Creatief van start in Duiven

Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in Duiven

Alle kinderen uit het basisonderwijs uit de gemeente Duiven ontvangen in week 9 het Sjorsboekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. De inschrijving voor de activiteiten start op woensdag 2 maart.

Tekenwedstrijd
Voor de kaft van het Sjorsboekje is een tekenwedstrijd uitgeschreven. Een leerling van BS De Groene Ring heeft de winnende tekening gemaakt.

Maandag 29 februari om 08.30 uur wordt op basisschool De Groene Ring Locatie Zuid (Bergdravik 2) de daaraan verbonden prijs uitgereikt door wethouder Johannes Goossen. De eerste Sjorsboekjes worden uitgedeeld door de combinatiefunctionarissen Sport en Cultuur Anouk Godschalk en Annemarie Oerlemans.

Gemeentelijk sportbeleid
Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sportbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente Duiven hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 50 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen.

Meer informatie
Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Illustratie: www.sjorssportief.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties