Slagwerkgroep Liemers Harmonie Duiven wint Cul d’Or

362 Views

De slagwerkgroep van Liemers Harmonie Duiven heeft tijdens Duuve te Gek de Cul d’Or gewonnen. De Cul d’Or is de cultuurprijs van de gemeente Duiven en werd namens de jury uitgereikt door Chris van de Ven. De jury was dit jaar snel uit hun beraad wie de prijs zou moeten winnen. “De slagwerkgroep  verbind verschillende leeftijdsgroepen, is vernieuwend, enthousiast en heeft unieke kwaliteiten,” aldus Chris van de Ven.

De slagwerkgroep speelde met hun samba tijdens Duuve te Gek, waar alle verenigingen van Duiven zich laten zien. Nietsvermoedend stond men te wachten bij de prijsuitreiking, die zij zouden moeten opfleuren. Tot plots de naam van de slagwerkgroep werd genoemd als winnaar van de Cul d’Or. “We zijn er ontzettend blij mee,” aldus Wim Kersten, voorzitter van Liemers Harmonie Duiven. “De slagwerkgroep heeft de afgelopen jaren laten zien het publiek te kunnen vermaken en dat wordt vandaag beloond.”

Tijdens Duuve te Gek kon het publiek ook een korte proefles krijgen bij de kraam van Liemers Harmonie Duiven, om te ervaren hoe leuk muziek maken is. Aanmelden voor de reguliere gratis proeflessen op een van de muziekinstrumenten van Liemers Harmonie Duiven kan via secretaris@liemersharmonie.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!