dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgZorgkring zet samen met kleinschalige zorgaanbieders coöperatie op

Zorgkring zet samen met kleinschalige zorgaanbieders coöperatie op

De Zorgkring gaat samen met de kleinschalige zorgaanbieders Kansrijk de Liemers en ILC de Plantage een coöperatie opzetten, waarbij samenwerking, gezamenlijke zorginkoop en het leggen van verbindingen centraal staan.

De Zorgkring is een organisatie die naar aanleiding van de transitie in de zorg bezig is met het versterken van de positie van de kleinschalige zorgaanbieders. De Zorgkring gelooft in de kracht en meerwaarde van de kleinschalige zorgaanbieders, vanwege de flexibiliteit en het maatwerk. De kleinschalige zorgaanbieders moeten volgens de Zorgkring juist in dit veranderende zorglandschap goed in contact blijven staan met zowel gemeenten als sociale wijkteams. Ook is het van belang dat de kleinschalige zorgaanbieders  verbinding blijven zoeken met hun wijk en collega-aanbieders. Dit alles wil de Zorgkring bewerkstelligen door het ‘Vinden, verbinden en versterken’ van kleinschalige zorgaanbieders.

Op 7 oktober wordt er een bijeenkomst gehouden van 19.30 tot 22.00 op Sportpark Hengelder in Zevenaar. Meer info: www.dezorgkring.com

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties