Zorgkring zet samen met kleinschalige zorgaanbieders coöperatie op

172 Views

De Zorgkring gaat samen met de kleinschalige zorgaanbieders Kansrijk de Liemers en ILC de Plantage een coöperatie opzetten, waarbij samenwerking, gezamenlijke zorginkoop en het leggen van verbindingen centraal staan.

De Zorgkring is een organisatie die naar aanleiding van de transitie in de zorg bezig is met het versterken van de positie van de kleinschalige zorgaanbieders. De Zorgkring gelooft in de kracht en meerwaarde van de kleinschalige zorgaanbieders, vanwege de flexibiliteit en het maatwerk. De kleinschalige zorgaanbieders moeten volgens de Zorgkring juist in dit veranderende zorglandschap goed in contact blijven staan met zowel gemeenten als sociale wijkteams. Ook is het van belang dat de kleinschalige zorgaanbieders  verbinding blijven zoeken met hun wijk en collega-aanbieders. Dit alles wil de Zorgkring bewerkstelligen door het ‘Vinden, verbinden en versterken’ van kleinschalige zorgaanbieders.

Op 7 oktober wordt er een bijeenkomst gehouden van 19.30 tot 22.00 op Sportpark Hengelder in Zevenaar. Meer info: www.dezorgkring.com

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!